Hey Boh !

Welcome to my BLOG!!!!!!

Rabu, 25 Februari 2009

Hari Yang Gembira

Dicatat oleh Namaku Amir di 4:01 PG

Sebenarnya saya nak tulis dari dulu lagi tapi takut nak tulis. Sekarang saya dah tak takut lagi nak tulis. Sekaranglah peluang nak tulisnya.

Pada suatu hari, ketika ayah balik dari kerja ada seorang kawan ayah datang ke rumah saya. Pada mulanya saya ingatkan dia pencuri tapi sebenarnya dia kawan ayah.

Kawan ayah saya ada anak. Anak dia best sangat sebab dia power bila main game PS2. Kalau tak tengok rugi. Syok bila tengok dia main, macam tau2 je.

Lepas main dia ajak pergi rumah sedara dia. Kami pun pergi lah. Baik tau orang dekat sana. Kat sana kita orang main bantal. Malamnya pulak dia orang beri kami makan yang sedap2.

Sebelum balik ke rumah ayah ajak kami pusing2 kat Proton City. Sampai kat rumah saya tidur.

Tamat. Bye2.

6 ulasan:

amira azlan on 25 Februari 2009 5:49 PG berkata...

Amir, kenapa Amir tulis sikit sangat. Tulislah panjang sikit.

Namaku Amir on 25 Februari 2009 5:51 PG berkata...

kakak ni Amir tumbukkang

amira azlan on 25 Februari 2009 5:52 PG berkata...

Elleh, macamlah kuat sangat. Wekkkkkk..............

Namaku Amir on 25 Februari 2009 5:54 PG berkata...

tempeleng kepala kakak nak tak Amir ni dah lah kuat.

amira azlan on 25 Februari 2009 5:55 PG berkata...

Kuat apa ke benda..

Namaku Amir on 25 Februari 2009 5:55 PG berkata...

bsdvbxjbdjxzhdfdzhfdxh

 

Kilat Dalam Kilau Copyright © 2010 Designed by Amir Azlan Sponsored by Online Shop Vector by Artshare

Sony PSP Go