Hey Boh !

Welcome to my BLOG!!!!!!

Ahad, 1 Mac 2009

Dashat!!! Blog Saya Dalam Suratkhabar

Dicatat oleh Namaku Amir di 6:14 PTG
Blog saya ada dalam suratkhabar Tanjong Malim!!! Kalau tak percaya tengok kat bawah ini.Siapa yang ingin mencuba, layarinya di sini.

4 ulasan:

PakTeh on 8 Mac 2009 4:26 PG berkata...

salam. tahniah - bukan senang masuk paper. walau tajuk melayu, isi english - itu buktikan ppsmi memang hebat & bercelaru. :D

azlanlin on 29 Ogos 2009 6:53 PG berkata...

alah tu bukan Amir yang buat tapi ayah yang buatkan jangan marah tau.

Namaku Amir on 7 Julai 2010 6:30 PG berkata...

iiesshhh

M.I.A on 7 Mei 2015 5:27 PG berkata...

Aku pun nak terlibat dlm sejarah nie. Sebelum tu izinkan aku berkata; WOW! ok dah. Sambung semula. aku tak kenal sesiapa kat blog nie tp rasanya si amir nie mungkin muda lagi kot pada tahun 2008 or 2009 last komen 2010 sbb tu ayahnya ambil alih (70 up to 100%) supaya anaknya kenang artikel dlm nie sbg kompas cita2 utk menjadi penulis blog. Hmm..

 

Kilat Dalam Kilau Copyright © 2010 Designed by Amir Azlan Sponsored by Online Shop Vector by Artshare

Sony PSP Go