Hey Boh !

Welcome to my BLOG!!!!!!

Ahad, 11 Julai 2010

AWAN DI PROTON CITY

Dicatat oleh Namaku Amir di 5:04 PG 0 ulasan

Pada hari Sabtu, saya dan keluarga pergi ke Proton City selepas selesai menghantar kakak ke asrama. Sebelum menghantar kakak, kakak membeli barang di Yat Fong. Saya membeli koko krunch. Saya dan abang makan koko krunch di dalam kereta. Dalam perjalanan ayah berhenti mengambil gambar. Ayah kata awan hari ini sangat cantik.


Ini gambar pintu gerbang di Proton City.



Semasa di Proton City, saya nampak ada orang bermain layang-layang. Saya teringin nak bermain layang-layang tapi masa tidak mengizinkan. Kira-kira pukul 6:40 petang kami pulang ke rumah. Ayah masih mengambil gambar-gambar awan. Kami juga mengambarkan awan dengan berbagai gambaran. Kelakarnya......

Cuba cari pelangi dalam gambar di atas.

Cuba teka apa ada dalam gambar di atas.

Terima kasih ayah, kerana memberi kebenaran mengambil gambar ini dari facebook ayah.

Rabu, 7 Julai 2010

PERTANDINGAN MEREKA BLOG

Dicatat oleh Namaku Amir di 3:43 PG 0 ulasan

Masa hari Rabu,masa tu kokurikulum Amir pergi dengan Aiman. Pagi-pagi Kamarul,Shahzan dengan Mustaqim tak kawan Aiman pastu tetiba je kawan balik semula.

Ok petang tu Amir pergi dengan Aiman masa petang kira-kira pukul 2:14 petang. Kitorang tunggu je sampai pukul 3:30 petang. Pada pukul 2:30 petang, Aiman cakap dengan cikgu"CIKGU KITORANG NAK LETAK BEG,BOLEH TAK".Lepas itu cikgu balas "BOLEH TAPI SEKEJAP AJE"cakap sambil marah eeiiiiiii............ mengerikan.Tapi cikgu bagi letak beg.

Amir letaklah beg, lepas tu Amir ikut pergi tengok bola dekat padang tapi Amir tak main pun opppssssss terlupa nak cakap sebenarnya pertandingan itu bermula bulan 10 nanti, sorry laaaaaaa.

Ok ok ok Amir buat sekarang nanti masa pertandingan bukak je nanti cikgu gembiraaaa lepas ni nak letak facebook,buat followers,warna blog dengan buat shout box dah tata..............
 

Kilat Dalam Kilau Copyright © 2010 Designed by Amir Azlan Sponsored by Online Shop Vector by Artshare

Sony PSP Go